Kurser for forårssæsonen 2020 med kursusstart i uge 3

Mandag 17.30-19.10 – il corso Brunelleschi

For dig, der har afsluttet lærebogen Passaparola 1 og uden de store vanskeligheder kan læse og forstå noveller og kortere artikler på italiensk. I denne sæson vil vi arbejde videre med Passaparola 2 (lezione 35) og træne de enkelte kursisters såvel mundtlige som skriftlige færdigheder. 


Mandag 19.15 - 20.55 - il corso Filippo Lippi

På dette hold vil vi genopfriske basisgrammatikken via bl.a. skriftlige øvelser. Passaparola 2 vil blive præsenteret, og via højtlæsning af korte tekster og dialoger, billedbeskrivelser og samtale vil vi have fokus på korrekt udtale og udvidelse af den enkelte deltagers ordforråd.


Tirsdag 17.30–19.10 – il corso Michelangelo (conversazione)

A questo livello i partecipianti sono in grado di esprimersi in italiano senza difficoltà e partecipare ad una conversazione che affrontano svariati argomenti.


Tirsdag 19.15–20.55 – il corso Vasari

Du har et grundlæggende kendskab til den italienske grammatik og er i stand til at læse og diskutere mellemsvære tekster på italiensk. Vi vil i foråret færdiggøre kriminovellen "Mistero a Roma" samt dykke ned i grammatikken og repetere de basale regler alt efter behov. Skriftligt hjemmearbejde i form af oversættelser vil forekomme.


Onsdag 17.00–18.40 – il corso da Vinci

Som deltager på dette hold har du et dybtgående kendskab til den italienske grammatik, og du er i stand til at diskutere og argumentere på et formfuldendt italiensk. Denne sæson vil vi læse og diskutere en italiensk novelle og via ugentlige øvelser få finpudset de mundtlige færdigheder. 


Onsdag 19.00-20.40 - l'italiano per principianti

NB! Denne sæson vil begynderholdet blive udbudt via LOF. Kurset vil blive holdt i Perlegade 51 med start onsdag den 29. januar kl. 19.00. Tilmelding kan ske på LOF's hjemmeside. Kontakt LOF for evt. nærmere information.


Torsdag 11.00–12.40 – il corso Lorenzo il Magnifico

På dette hold arbejder vi videre med Passaparola 2. Vi vil tage os tid til at repetere den italienske basisgrammatik alt efter behov og via hyppige samtaler på italiensk få udviklet deltagernes mundtlige sprogfærdigheder.


Torsdag 17.30– 19.30 – Apericena

4 aftener i foråret vil være dedikeret til konceptet apericena. Læs nærmere om det spændende tilbud under nyheder.
Copyright @ All Rights Reserved